Smoothie detoxifiant cu broccoli, spanac si spirulina - Totul Bio

Smoothie detoxifiant cu broccoli, spanac si spirulina

Ce inseamna smoothie detoxifiant?


Smoothie-urile detoxifiante reprezinta o modalitate rapida si delicioasa de a va curata corpul de toxine si de a pierde mai usor in greutate. Acestea contin de obicei legume si fructe proaspete / verzi.

Orice reteta de smoothie detoxifiant trebuie sa contina ingrediente bogate in vitamine, antioxidanti, minerale si fibre. De asemenea, trebuie sa contina si o cantitate apreciabila de apa, care ajuta la hidratarea corpului si la stimularea metabolismului.

Ceea ce va recomandam noi este sa incepeti sa adaugati spanacul in bauturile pe care le preparati. Gustul acestuia este neutru, asa ca nu va influenta in foarte mare masura gustul preparatului final. Pe masura ce va veti obisnui cu spanacul, incepeti sa adaugati si alte ingrediente verzi cu un gust mai pronuntat precum: broccoli, kale, spirulina, chlorella.

In cele ce urmeaza, va propunem o reteta de smoothie verde detoxifiant pe baza de broccoli, spanac, avocado, spirulina si mar. Combinatia dintre broccoli si spirulina vor face adevarate minuni pentru organismul tau!

Smoothie detoxifiant cu broccoli, spanac si spirulina
Sursa foto: Stylecraze.com

Ingrediente necesare pentru smoothie:


Mixati si savurati! :)Reteta preluata de pe: Wholehealthdesigns.comTrimiteți un comentariu

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates