![]() |
Sursa foto: Thefitchen.com |
INGREDIENTE:
Pentru prepararea couscous-ului ai nevoie de:
- o cana de couscous
- 2 cani de apa
- o lingura de ulei de masline
- putina sare
Pentru saute-ul de legume ai nevoie de:
- 450 g de spanac
- 250 g de ciuperci champignon
- o ceapa alba medie
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de ulei de masline
- 60 ml de supa de legume
- sare si piper dupa gust
MOD DE PREPARARE:
- Intr-o cratita medie, incalzeste uleiul de masline si apoi adauga couscous-ul. Prajeste-l 1-2 minute.
- Adauga cele 2 cani de apa si lasa-l sa fiarba.
- Dupa ce a inceput sa fiarba, redu flacara aragazului si mai lasa-l sa fiarba inca 10 minute la foc foarte scazut, amestecand din cand in cand.
- Pentru a prepara sote-ul de legume, incinge cele 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie, adauga ceapa taiata marunt si lasa se rumeneasca 3-5 minute. Adauga apoi si cateii de usturoi si mai lasa 1-2 minute.
- Peste acestea, adauga ciupercile intregi sau taiate, in functie de dmensiunea acestora si lasa-le se se rumeneasca aprox. 5 minute.
- Adauga apoi spanacul, supa de legume si condimenteaza cu sare si piper. Acopera cu un capac si lasa sa fiarba inca 5 minute pentu a se itrepatrunde toate gusturile si aromele.
- La final adauga si cuscus-ul peste acestea.
Trimiteți un comentariu