Placinte cu dovlecei, ceapa verde si parmezan - reteta vegetariana - Totul Bio

Placinte cu dovlecei, ceapa verde si parmezan - reteta vegetariana

Aceste placintele cu dovlecei sunt usor de facut si usor de transportat la locul de munca sau la scoala. De asemenea, reteta mea este una aromata, echilibrata si fara coloranti si conservanti adaugati.

Aceste placintele vegatariene cu dovlecei sunt perfecte si pentru micul dejun sau servite ca si aperitiv. Iar daca tot este sezonul dovleceilor de ce sa nu profitam din plin de beneficiile lor?

Sursa foto: Onegreenplanet.org

Ingrediente:

  • 300 g de dovlecei dati pe razatoare
  • 2 oua mari
  • 1-2 cepe verzi taiate rondele
  • 65 de g de faina alba
  • 25 g de parmezan ras
  • 60 ml de ulei
  • 1 jumatate de lingurita de praf de copt
  • sare si piper dupa gust
  • oregano uscat

Instructiuni de preparare:

  1. Da dovlecii de razatoare, apoi intr-un propos de hartie absoarbe excesul de apa

  2. Intr-un castron mare,amesteca dovlecii cu ceapa vedre si ouale.

  3. Intr-un bol separat amesteca faina cuu parmezanul, praful de copt si condimentele. Amesteca-le bine, apoi adauga-le peste dovlecei.

  4. Intr-o tigaie, incinge uleiul la un foc mediu-mare, iar cu o lingura adauga din compozitie in tigaie si coace placintelele 2-3 minute pe fiecare parte.

  5. Dupa ce le scoti din tigaie, aseaza-le pe o farfurie tapetata cu hartie absorbanta,


Aditional, poti prepara si un sos de iaurt cu putina zeama de lamaie si ceapa verde.





Trimiteți un comentariu

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates