Shake proteic cu seminte de canepa, unt de arahide si cacao - Totul Bio

Shake proteic cu seminte de canepa, unt de arahide si cacao

Cauti o reteta sanatoasa si naturala de shake proteic de origine vegetala cu aroma de ciocolata? Avem combinatia perfecta pentru tine! Se preapara usor, este delicios si poate inlocui cu usurinta pudrele din comert.

Semintele de canepa sunt bogate in proteine, iar 2 linguri de seminte (aproximatix 30 de g) contin 11 grame de proteine. In plus, sunt bogate si in acizi grasi omega-3 si omega-6, vitamina E si alte vitamine si minerale.

100 g de banane contin 1.1 g de proteine, dar sunt foarte bogate in potasiu, magneziu si fosfor.

Untul de arahide este o sursa naturala de proteine vegetale, asa ca, pentru a beneficia de toti nutrientii acestuia, mizeaza pe unt de arahide nerafinat. 2 linguri de unt de arahide contin 7 g de proteine care contribuie la mentinerea pe termen lung a senzatiei de satietate, fibre, dar si alti micronutrienti (vitamina E, vitamina B3, fier, magneiu, potasiu).

100 g de cacao contine 19.6 g de proteine, iar 2 linguri de cacao contin aproximativ 2 g de proteine. Pe langa acestea, cacaoa mai contine si antioxidanti, claciu, magneziu, fosfor si vitamine din complexul B.

Shake proteic cu seminte de canepa, unt de arahide si cacao
Sursa foto: Blessthismessplease.com

INGREDIENTE:
  • o cana de lapte de migdale
  • 1 banana
  • o lingura de unt de arahide
  • 2 linguri de cacao
  • 2 linguri de seminte de canepa
  • optional: gheata

Pune toate ingredientele intr-un blender si mixeaza-le. Poate fi consumat atat dimineata, cat si inainte de antrenamente.Vezi si: Smoothie proteic cu afine, avocado, lapte de migdale si seminte de chia


Trimiteți un comentariu

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates