Smoothie pentru intarirea sistemului imunitar cu morcovi, portocala si ghimbir - Totul Bio

Smoothie pentru intarirea sistemului imunitar cu morcovi, portocala si ghimbir

Foarte bogat in vitaminele A, B, C și D, precum si alte vitamine si minerale, acest smoothie face adevarate minuni pentru sistemul imunitar. Contine antioxidanti, este antimicrobian, antiinflamator si are un efect alcalin, protejand organismul de aparitia diverselor virusuri.

Printre cele mai importante beneficii ale morcovilor se numara beta-carotenul si continutul bogat in fibre. Aceasta radacinoasa este, de asemenea, o sursa buna de agenti antioxidanti, vitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamina B8, acid pantotenic, acid folic, potasiu, fier, cupru si mangan.

Portocalele sunt unul dintre cele mai populare fructe din lume si unul dintre cele mai nutritive. O singura portocala contine peste 60 de flavonoide si peste 170 de fitonutrienti.

Ghimbirul este unul dintre ingredientele care nu ar trebui sa-ti lipseasca din bucatarie, deoarece este unul dintre cele mai sanatoase condimente din lume! Aceta contine doze ridicate de vitamina C si amino acizi, precum si calciu, zinc, sodiu, potasiu, fosfor, si multe altele.

Smoothie pentru intarirea sistemului imunitar cu morcovi, portocala si ghimbir
Sursa foto: Rawedibles.blogspot.ro

Ingrediente:
  • 4 morcovi mici
  • o portocala
  • o jumatate de lamaie
  • o bucata de ghimbir de aproximativ 2 cm

Instructiuni de preparare:

Se pun toate ingredientele intr-un blender, se mixeaza si doar in cateva minute ai obtinut un suc forte bogat in nutrienti care te va ajuta sa-ti intaresti sistemul imunitar si sa-ti energizezi organismul.




Trimiteți un comentariu

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates